Heldere consommé van duif

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 35 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Late Summer Mushrooms and vegetables in a Hazelnut Dressing - Nazomer paddenstoelen met groente in een hazelnootdressing

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Côte de Boeuf mit Rotwein-Schalotten-Butter, sautierten Waldpilzen und Piroggen / Côte de boeuf met rode wijn-sjalottenboter, gesauteerde bospaddenstoelen en pierogi

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Nieuwjaarssalade uit Nanjing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Paddestoelenfondue met roquefort & brie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter