Kort gewokte rodekool met verse kaas, blonde rozijnen en basilicum
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
U vindt dit recept op pagina 177 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- citroenschil
- fleur de sel
- jeneverbessen
- kaneelstokje
- kruidnagel
- peper
- rode kool
- rozijnen
- sinaasappelschil
- steranijs
- thaise basilicum
- verse kaas
- zoete spaanse chilipeper
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.