Gepocheerd hoeve-ei met bloemkool, karnemelk en handgepelde Nieuwpoortse garnalen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 341 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tonijn tataki

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Gebraden bloemkool met rozijnen en vinaigrette

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Warme bloemkoolsalade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Zomergroenten in een crèmejasje

Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja