Gebraden bloemkool met rozijnen en vinaigrette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 282 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gerösteter Blumenkohl mit Kapernvinaigrette / Geroosterde bloemkool met kappertjesvinagrette

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Bloemkool met kruidenvinaigrette

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Carpaccio

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Mini groenten om te delen met Balsamicovinaigrette

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen