Bosduif Wellington met girolles en tijmsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 443 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ragout van mosselen met saffraan

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Kip-hampasteitjes

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Rijstpap met krokant bladerdeeg, appel en peer

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Beef Wellington enriched with Mushrooms - Beef Wellington met paddenstoelen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book