Coquille met merg gerookte knolselderijbouillon met macadamianoten en lapsang
★
★
★
★
★
Een recept van Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 185 in The big green egg book .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- agar-agar
- boter
- cayennepeper
- coquilles
- inktvisinkt
- kalfsmerg
- kerrie-olie
- kippenbouillon
- knoflook
- knolselderij
- knolselderijbouillon
- lapsang thee
- macadamianoten
- oost-indische kers blad
- Oost-Indische kers bloemen
- room
- xantana
- zout
- zwarte knoflook
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.