Rehrücken - Reerug
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 129 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- boter
- jeneverbessen
- madeira
- mirepoix van groente
- plantaardige olie
- port
- reebotten
- reefilet
- reerug
- rookspek
- tomatenpuree
- truffel
- wild
- wildfond
- zeezout
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.