Verveinerisotto
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 52 in Kochen für zwei .
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- rijst
Ingrediënten
- boter
- gedroogde verveineblaadjes
- kippenbouillon
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- risottorijst
- slagroom
- witte ui
- witte wijn
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
 
 
 
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)