Täubchen auf jungem Spinat mit Pinienkernen / Duif op jonge spinazie met pijnappelpitten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 30 in Kochen für zwei .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Duiven in muscat

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

duif met amandelen

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Duif

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide