Pochiertes Hühnerei auf Selleriepüree mit einer Rosette von Périgord-Trüffeln / Gepocheerd ei op selderijpuree met een rozet van Périgord-truffels

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 15 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groente / samengestelde boter
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dragonboter

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Porcini met dragon - funghi porcini al dragoncello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Water Chestnuts

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Cannelloni met kreeft & witte asperges

Een recept uit