Schwarzwurzeln mit Parma-Schinken, Pinienkernen und Kalbsfond / Schorseneren met Parmaham en kalfsfond (Dollase)
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 21 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- varkensvlees
Ingrediënten
- aardappelpuree
- boter
- citroensap
- gevogeltefond
- groente
- kalfsfond
- nootmuskaat
- parmaham
- pijnboompitten
- room
- schorseneren
- suiker
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.