Croustillants von Gambas mit Soja-Ingwer-Sauce und Thaisspargel / Krokant van tijgergarnalen met soja-gembersaus en thaise asperges
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 59 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Aziatisch / Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- boter
- gamba's
- gembersiroop
- groene aspergepunten
- kataifideeg
- kerrie
- koriander
- lente-ui
- peultjes
- rode paprika
- schaaldierenfond
- soja-gembersaus
- sojaolie
- sojasaus
- vijfkruidenpoeder
- wortel
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.