Eendenleverbolognese

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 24 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde peer gemarineerd in kruidenbloemen, eendenlever en spiermaagjes

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Konijnkroketten - Alexandre Dumas, 1872

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Salade de homard - Salade van kreeft

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Gebraden eend

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken