Eendenleverbolognese
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 24 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- eendenlever
- gevogeltejus
- kastanjechampignons
- kervel
- maïzena
- olijfolie
- peterselie
- rode witlof
- sjalotten
- water
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.