Hirschkalbrücken mit schwarzen Nüssen, Spitzkohlbällchen und Rore-Bete-Püree / Hertenkalffilet met zwarte noten, spitskoolballetjes en rode bietenpuree
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 73 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild / boter en olie
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- cantharel
- enoki
- gevogeltefarce
- gin
- hertenkalfsrug
- jeneverbessen
- kruisdisteloesterzwam
- laurier
- maïzena
- polenta
- reerug
- rode bietenpuree
- rode wijn
- shii-take
- spitskoolballetjes
- tijm
- wildfond
- zout
- zwarte peper
- zwarte walnoten
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.