Hirschkalbrücken mit schwarzen Nüssen, Spitzkohlbällchen und Rore-Bete-Püree / Hertenkalffilet met zwarte noten, spitskoolballetjes en rode bietenpuree

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 73 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild / boter en olie
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fazant met paddestoelen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Fusilli met paddestoelen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Lattropse hazenrugfilet met cremeux van pompoen & vlierbessensaus

Een recept uit Nico Dingemans - From farm to fork in Twente

Dehydrated Mushrooms, crunchy and airy

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]