Rode wijn-sjalotboter

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
bijgerecht
Soort:
samengestelde boter
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Diepzeesoep van Portugese langoest

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Lamshaasjes met gekonfijte vijgen

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Banyuls Glaze

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Inktvisjes met artisjokken en notencrème - supions aux artichauts, vinaigrette à l'orange et crème aux noix

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk