Bruine kalfsfond
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 143 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- bouillon
- Bereidingstijd:
- 240 minuten
Ingrediënten
- arachideolie
- kalfsbotten
- kalfsstaart
- knoflook
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- olijfolie
- pimentkorrels
- rode wijn
- rozemarijn
- tijm
- tomatenpuree
- wortel
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.