Blumenkohlsuppe mit gebackenem Taubenleberknödel / Bloemkoolsoep met gebakken duivenlevernoedels
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 232 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / noedels / orgaanvlees
Ingrediënten
- bloemkool
- boter
- duivenlevernoedel
- frituurolie
- groentebouillon
- kippenbouillon
- milde chilipoeder
- nootmuskaat
- ras el hanout
- room
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.