Blumenkohlsuppe mit gebackenem Taubenleberknödel / Bloemkoolsoep met gebakken duivenlevernoedels

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 232 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / noedels / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkool à la Ricardo's

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

*Crispy Cauliflower : Deep-Fried Cauliflower with Chaat Masala. Tamarind Puree, Marcona Almond Butter, Preserved Pear in Mustard Oil and Cauliflower foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Bloemkool met hamsaus

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Cauliflower foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]