Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 258 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- ansjovis uit blik
- boter
- chilipoeder
- citroenrasp
- citroensap
- dijonmosterd
- dragon
- gedroogd bonenkruid
- gember
- goudbrasemfilet
- griekse yoghurt
- groentebouillon
- kappertjes
- knoflook
- laurier
- natron
- olijfolie
- orientaalse groente- em soepkruiden
- peper
- peterselie
- pimentkorrels
- sinaasappelrasp
- suiker
- tomaat
- ui
- zout
- zwarte oogbonen
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.