Kalbsleber mit Tabil-Butter und Karotten-Ingwer-Püree / Kalfslever met tabilboter en wortel-gemberpuree

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 285 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken lever met salie en appel-karamelsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Fegato di vitello con salvia - Kalfslever met salie

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Ganzenlever of kalfslever met warme appel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

ln melk gepocheerde kalfslever met geglaceerde cipollini, Granny Smith, Dijonmosterd en sauce laurier

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide