Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 289 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- aardappelpuree
- citroenschil
- gember
- jeneverbessen
- kalfsschenkel
- kaneelstokje
- kappertjes
- kardemompeulen
- karwijzaad
- kippenbouillon
- knolselderij
- korianderkorrels
- kruidnagel
- laurier
- maïzena
- olie
- peper
- poedersuiker
- rode wijn
- tomatenpuree
- ui
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.