Hartkäse mit großen Löchern - Harde kaas met grote gaten
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman.
U vindt dit recept op pagina 167 in Speisekammer .
- Keuken:
- Internationaal / Noord-west-Europees
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / kaas
- Bereidingstijd:
- 240 minuten
Ingrediënten
- calciumchloride
- fijn zeezout
- lactobacillus helveticus
- niet gehomogeniseerde volle melk
- propionibacterien
- stremsel
- thermofiele startcultuur voor kaas
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.