Stremsel

Zoek naar stremsel in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met stremsel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste stremsel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient stremsel:

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Verse kaas en sparrenscheuten

Ingrediënten:
appelsap, boter, brood, dennenscheuten, karnemelk, room, sparrenscheuten, stremsel, vetkruidvruchtjes, volle melk en zuringbladeren

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Mozzarella maken

Ingrediënten:
citroenzuur, stremsel en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / hartige hapjes / kaas
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ioncada

Ingrediënten:
melk en stremsel

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Reifer Ziegenkäse - Rijpe geitenkaas

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zeezout, geitenmelk, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, witte schimmelcultuur en zout met as

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Mozzarella

Ingrediënten:
calciumchloride, citroenzuur, room, stremsel en volle melk

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Seidentofu - Zijdetofu

Ingrediënten:
calciumsulfaat, nigari-korrels (stremsel voor tofu), sojamelk en water

Keuken:
Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Weißschimmelkäse - Witschimmelkaas

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zeezout, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, niet gehomogeniseerde volle melk, stremsel, water en witschimmelcultuur

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Verse geitenkaas in bladeren gewikkeld

Ingrediënten:
bourbon, brandnetelblad, calvados, citroenblad, druivenblad, eau de vie, fijn zeezout, geitenmelk, groene koolblad, kastanjeblad, laurierblad, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, stro en vijgenbladeren

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Blauschimmelkäse - Blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelcultuur, calciumchloride, fijn zeezout, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, volle melk en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Tofu

Ingrediënten:
appelazijn, calciumsulfaat, citroensap, epsomzout, nigari-korrels (stremsel voor tofu), sojamelk en water

Keuken:
Chinees / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Burrate

Ingrediënten:
calciumchloride, citroenzuur, room, stremsel, volle melk en zout

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Cream Cheese

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zout, mesofiele startcultuur voor kaas, room, stremsel, volle melk en water

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Feta

Ingrediënten:
calciumchloride, filmjölk, geitenmelk, koemelk, lipase, mesofiele startcultuur voor kaas, schapenmelk, stremsel, water en zeezout

Keuken:
Grieks / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zelfgemaakte tofoe

Ingrediënten:
calciumchloride, calciumsulfaat, citroensap, epsomzout, inmaakazijn, limoensap, magnesiumsulfaat, nigari-korrels (stremsel voor tofu), sojamelk en water

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Hüttenkäse

Ingrediënten:
calciumchloride, crème fraîche, mesofiele startcultuur voor kaas, room, stremsel, volle melk en zout

Keuken:
Duits / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / kaas
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Panir - Paneer

Ingrediënten:
karnemelk, water, melk, plantaardig stremsel en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch / kaas