Putenbrust mit Mandelsauce / Kalkoenborst met amandelsaus (2 1/2 uur bij 63° C)

U vindt dit recept op pagina 31 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appelcrumble met kaneelschuimpjes en warme cusard

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Mac 'n cheese met groente recept - Food and Friends

Een recept uit

Kletskoppen

Een recept uit Veronique Pouw

Kletskoppen

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken