Putenbrust mit Mandelsauce / Kalkoenborst met amandelsaus (2 1/2 uur bij 63° C)
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 31 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- amandelschaafsel
- bloem
- boter
- cacaopoeder
- droge sherry
- gevogeltefond
- kalkoenborst
- knoflook
- peper
- raapolie
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.