Wild Duck roasted with Morels and Madeira - Geroosterde wilde eend met morieljes en madeira

U vindt dit recept op pagina 186 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

gevulde bleekselderie

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bai he ban xi qin - Salade van leliebollen en selderij

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gebakken mosselen in de schelp

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Selderij met gorgonzola - sedano al gorgonzola

Een recept uit  - De Zilveren Lepel