Wild Duck roasted with Morels and Madeira - Geroosterde wilde eend met morieljes en madeira
U vindt dit recept op pagina 186 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / paddenstoelen
Ingrediënten
- bakzout
- bleekselderij
- boter
- gebakken aardappels
- gedroogde morieljes
- grote parasolzwam
- kippenbouillon
- madeira
- mallard-eend
- paarse schijnridderzwam
- peterselie
- sherry
- tijm
- ui
- weidechampignons
- wijnazijn
- wortel
- zwarte peperolie
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.