Filets of Trout with a Spinach and Field Mushrooms Sauce - Forelfiletss met een saus van spinazie en weidepaddenstoelen
U vindt dit recept op pagina 214 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis / paddenstoelen
Ingrediënten
- akkerchampignons
- boter
- crème fraîche
- diepvriesspinazie
- forel
- gewone weidechampignons
- kippenbouillon
- maïzena
- nootmuskaat
- regenboogforel
- ui
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.