Prawn Curry / Garnalencurry

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 50 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Indiaas
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoomde vis op boerenwijze - pae-sa banrai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Goelai padang I (Gestoofde vis uit Padang)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Mie in vis-kerriesaus - kanom jeen nam yaa

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis