Gestoomde vis op boerenwijze - pae-sa banrai
★
★
★
★
★
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
U vindt dit recept op pagina 106 in Thailand, een culinaire reis .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stomen / vis
Ingrediënten
- bai horapa
- basilicum
- citroengras
- galanga
- gedroogde thaise chilipeper
- kha
- knoflook
- kratiem
- lente-ui
- limoensap
- nam pla
- prik khee noo
- rijstwijn
- rode poon
- roodbaars
- ta krai
- thaise vissaus
- ui
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.