Vegetarian Stuffed Grape Leaves - Vegetarische gevulde druivenbladeren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 41 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
voorgerecht / mezze
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsvlees in de magnetron

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Dolmades (Gevulde druivenbladeren)

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Vis in druivebladen - psari se ambelofilla

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Gevulde druivenbladeren

Een recept uit  - Tapas