Vis in druivebladen - psari se ambelofilla

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 141 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vis-tomatenzult

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Baars met ansjovis - pesce persico alle acciughe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Baars uit Milaan - pesce persico alla milanese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Rivierbaarsfilet in witte wijn - eglifilets in weiszwein

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I