Vis in druivebladen - psari se ambelofilla
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 141 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Grieks
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vis
Ingrediënten
- baarsfilet
- citroensap
- ingemaakte druivenbladeren
- kappertjes
- krenten
- olijfolie
- olijven
- oregano
- peper
- pijnboompitten
- rougets
- sardine
- tomaat
- tongfilet
- verse tijm
- zout
- zwaardvisfilet
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.