imam Bayildi (Stuffed Aubergines) - Gevulde aubergines
★
★
★
★
★
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
U vindt dit recept op pagina 50 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / groente
Ingrediënten
- bloem
- dille
- gele ui
- gladde peterselie
- groene paprika
- japanse aubergine
- kerriepoeder
- knoflook
- komijn
- olijfolie
- rode paprika
- suiker
- tomaten
- tomatenpasta
- water
- yellow wax paprika
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.