Stuffed Swiss Chard - Gevulde snijbietbladeren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 70 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
voorgerecht / mezze

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vodka met dille-infusie

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Augurken, ingelegde, met dille

Een recept uit delicious. magazine - 2015-01

Lángos met dille

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Harder met dille uit een pakje

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel