Sea Bass in Milk Sauce with Vegetable Mashed - Zeebaars in melksaus met groentepuree
★
★
★
★
★
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
U vindt dit recept op pagina 106 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- aardappel
- bloem
- citroensap
- dille
- frituurolie
- kappertjes
- melk
- olijfolie
- rode paprika
- snijbiet
- ui
- zeebaarsfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.