Bulgur Köfte (Meatballs) with Yoghurt & Crispy Potatoes - Bulgur gehaktballen met yoghurt en knapperige aardappel
★
★
★
★
★
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
U vindt dit recept op pagina 156 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- aardappel
- allspice
- broodkruim
- ei
- fijne bulgur
- gedroogde kikkererwten
- gedroogde munt
- gedroogde tijm
- gladde peterselie
- groentebouillon
- kalfsgehakt
- knoflook
- komijn
- tomaten
- tomatenpasta
- ui
- yoghurt
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.