Mulet marine - Harder van de marinier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 78 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sweet and Sour Red-Cooked Fish / Zoetzure rood-gekookte vis

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Gestoofde vis op de wijze van hunan-sichuan

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Harder met miso

Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]