Razor Clam "Takoyaki"with Grey Mullet Bottarga, Sea Bean and Mutsu Apple
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 197 in Modernist Cuisine [5] .
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- batter bind® s
- boter
- bottarga van harder
- frituurvet
- gellan laag acyl
- gember
- iota carrageen
- japanse stengelui
- water
- kookvocht van scheermessen
- lente-ui
- limoensap
- methylcellulose k100m
- mutsu-appel
- panko
- room
- sake
- scheermessen
- ultra sperse 3®
- zeekraal
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.