Cassolette de Saint-Jacques aux chicons - Hutspot van coquilles en witlof

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 79 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pen Shell Clam Pluot Myoga Scallop Mochi,

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Coquilles met knoflookboter

delicious. magazine - 2009-03

Zonnevis met mousse van zwarte truffel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Gebakken zeeduivel met coquilles in bacon en rode wijnjus

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken