Ventre de veau a la Saint-Jean d'Angely - Kalfsbuik a la Saint-Jean d'Angely
★
★
★
★
★
Een recept van Liliane Benoit en Agnès Claverie.
U vindt dit recept op pagina 85 in La cuisine Charentaise .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- bouquet garni
- droge witte wijn
- kalfsbuik
- kerrie
- knoflook
- kruidnagel
- peper
- preiwit
- quatre épices
- uitjes
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.