Gedämpfte Salatherzen mit Zuckererbsen / Gestoomde slaharten met peultjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 18 in Junges Gemüse .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gepocheerde foie gras met groenten

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Baked potatoes

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Dressing met selderij en venkel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Waterzooi van vis met peultjes

Serveersuggestie Waterzooi van vis met peultjes