Steinpilze und Pfifferlinge mit Ofenkartoffeln / Eekhoorntjebrood en cantharellen met aardappelen uit de oven
★
★
★
★
★
Een recept van Eckart Witzigmann.
U vindt dit recept op pagina 118 in Junges Gemüse .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- paddenstoelen
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- bieslook
- cantharellen
- citroensap
- eekhoorntjesbrood
- ei
- grof zeezout
- lente-ui
- licht gerookt doorregen spek
- nootmuskaat
- peper
- peterselie
- plantaardige olie
- vastkokende aardappelen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.