Steinpilze und Pfifferlinge mit Ofenkartoffeln / Eekhoorntjebrood en cantharellen met aardappelen uit de oven

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 118 in Junges Gemüse .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
paddenstoelen
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Heldere bouillon met cantharellen

Serveersuggestie Heldere bouillon met cantharellen

Toast met cantharellen

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Omelet met cantharellen

Een recept uit  - de snelle keuken

Gevulde champignons

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas