Heldere bouillon met cantharellen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 342 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kippenbout met geitenkaas, cantharellen en rozemarijn

delicious. magazine - 2009-11

Gebakken borst van wilde eend met broodsaus en cantharellen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Cantharellensalade

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Fluwelen pompoensoep met cantharellen en zure room

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente