Roulade von Seezunge und Zander auf Grünkohl mit Trüffelvinaigrette - Rollade van zeetong en snoekbaars op boerenkool met truffelvinaigrette
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 192 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- boter
- citroengras
- gemberpoeder
- groene kool
- jeneverbessen
- laurier
- olijfolie
- paprikapoeder edelsusz
- selderijzout
- snoekbaarsfarce
- spinaziebladeren
- truffelvinaigrette
- witte peperkorrels
- zalmfilet
- zeetongfilets
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.