Kalfsfricandeau met morieljes en eendenlever - noix de veau Brillat-Savarin
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 34 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- bechamelsaus
- boter
- bouquet garni
- crème fraîche
- droge witte wijn
- eendenlever
- gedroogde morieljes
- groente
- kalfsfricandeau
- peper
- runderbouillon
- sjalot
- spek om te larderen
- spinazie
- tomaat
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.