Saumon sauté aux épinards et à la vinaigrette de framboises - Licht gebakken zalm met spinazie en frambozenazijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
salade / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Watermeloen met Italiaanse rauwe ham

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Eendenlever met veldsla

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Rode bieten

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Pannenkoeken met spek, Parmezaanse kaas en frisée

Een recept uit