Barbue à la vapeur sauce basilic et tomates - Gestoomde griet met een saus van basilicum en tomaat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 194 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfskotelet met basilicum

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Zeewiersalade bij griet met basilicumboter

delicious. magazine - 2013-13

Griet met basilicumboter en zeewiersalade

delicious. magazine - 2013-13

Basilicumboter, bij griet met zeewiersalade

delicious. magazine - 2013-13