Saumon braisé aux asperges, sauce cerfeuil - Gebraiseerde zalm met asperges en kervelsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 224 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperges in aspergesaus

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Asperge, gegrild

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Asperges

Een recept uit  - Deutsche Küche

*Hamachi Maltaise: Seared Hamachi with Blood Orange Sabayon, Confit Egg-Yolk Puree, Sous Vide White & Green Asparagus and Marinated Spaghetti Squash

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]