Dim sum, sushi
en andere kleine gerechten uit de Oosterse keuken
Een boek van Ciska Cress en C. Cress
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Dim sum, sushi, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De keuken uit het Verre Oosten - Indonesië, China, Japan, Thailand, Vietnam, India, de Filippijnen en Maleisië - staan bekend om hun keur aan fijne hapjes, drankjes, snacks en andere kleine heerlijkheden. In de gastvrije Aziatische cultuur is het gebruikelijk om vrienden te onthalen op de meest gevarieerde zoete en hartige tussendoortjes. In dit boek beschrijven CISKA CRESS en PIET-HEIN BROENLAND VAN BEUNINGEN de hapjescultuur van de verschillende Aziatische keukens en geven zij circa honderd recepten voor de lekkerste loempia’s, dim sums, sushi’s en andere, u misschien nog onbekende Oosterse lekkernijen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.