Robert Joseph, M. Alexander en R. Joseph - Bordeaux en zijn wijnen

Bordeaux en zijn wijnen

Een boek van Robert Joseph, M. Alexander en R. Joseph

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Bordeaux en zijn wijnen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Een tocht langs de D2, de route des vins, is een reis langs een driedimensionale wijnkaart. Iedereen met een bovengemiddelde interesse voor wijn voelt bij het zien van châteaus als Margaux en Latour ongeveer dezelfde opwinding als filmfans in Hollywood. De rustige stadjes, bossen en soms bijna vlakke wijngaarden van de Médoc vormen een verrassend gewone omgeving voor deze grootse gebouwen. Maar net als zijn wijnen, die in het begin gereserveerd en ontoegankelijk lijken, zal de Médoc uw geduld rijkelijk belonen - evenals uw bereidheid om door de buitenkant heen en naar het verleden te kijken.

De bekroonde bestsellerschrijver Robert Joseph neemt ons mee op een tocht door de appellations van de Bordeaux; hij vertelt over de geschiedenis en de sfeer van deze streek waar al meer dan duizend jaar wijn wordt geproduceerd.

Bordeaux en zijn wijnen is een waardevol, interessant boek voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de wijnen, châteaus, mensen en cultuur van deze historische Franse wijnstreek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken