Pasteitjes met Indiase specerijen
★
★
★
★
★
Een recept van Rosalba De Magistris en Massimo Pessina.
U vindt dit recept op pagina 14 in Gevulde deeghapjes .
- Keuken:
- Indiaas
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Ingrediënten
- aubergine
- bloem
- boter
- chilipoeder
- gemberpoeder
- gist
- griesmeel
- kerriepoeder
- knoflookpoeder
- kokos
- komijnpoeder
- korianderzaad
- maanzaad
- pinda
- sesamzaad
- suiker
- ui
- yoghurt
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.