Reefilet met couscous, peer, druif en braam
★
★
★
★
★
Een recept van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma.
U vindt dit recept op pagina 127 in Down to earth .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- afsnijdels van ree
- champignon
- citroen
- couscous
- fijn zeezout
- jeneverbes
- kaneelstokje
- kippenbouillon
- knoflook
- maïzena
- olijfolie
- peer
- reefilet
- rode port
- rode ui
- rode wijn
- roomboter
- steranijs
- sushiazijn
- ui
- verse bieslook
- verse bramen
- verse tijm
- vers laurierblaadje
- vijfkruidenpoeder
- wildbouillon
- witte druiven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.