Eend met bamboe en peultjes
★
★
★
★
★
Een recept van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven.
U vindt dit recept op pagina 400 in Ingrediënten .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- anijsster
- appel
- bamboescheuten
- bosui
- eendenborstfilet
- gemberwortel
- granny smith
- kaneelpoeder
- medium dry sherry
- olie
- peper
- peultjes
- rijstwijn
- sichuanpeper
- sojasaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.